Призова система “FLASH-Джокер”

Призова система «FLASH-Джокер» являє собою систему нагородження гравців за отриманий результат гри. Якщо гравець за результатами гри отримав «призовий результат» йому належить нарахування призових бонусів в його мобільний додаток.

Призовою системою FLASH-Джокер можуть скористатися всі бажаючі, які попередньо завантажили мобільний додаток. Призова система «FLASH-Джокер» застосовується в будь-який день тижня і в будь-який часовий інтервал доби. Призова система «FLASH-Джокер» застосовується при будь-яких тарифах крім безкоштовних.

Відвідувачі оплатили гру в боулінг з використанням дисконтних (знижкових) карт до нагородження згідно системи FLASH-Джокер НЕ ДОПУСКАЮТЬСЯ.

Також результати, отримані під час турнірів не підлягають призовому нагородженню.

Для нарахування призових бонусів в мобільний додаток, гравець, що отримав призовий результат повинен звернутися на рецепцію (до оператора / адміністратора).

Система зарахування бонусів поки не автоматизована, тому призові бонуси нараховуються протягом 48 годин з часу звернення відвідувача на рецепцію.

Для контролю нарахування призових бонусів в мобільний додаток відвідувач має право вимагати в оператора боулінгу (адміністратора боулінг клубу) роздруківки власних призових результатів з метою їх подальшого пред’явлення в разі ненарахування призових бонусів.

Отримані призові бонуси власник мобільного додатка може використовувати для придбання подарунків представлених в мобільному додатку «FLASHBOWL», згідно правил системи лояльності.

Призова система FLASHBOWL
Бажаємо успіху.